Transport utlandet

TRANSPORTTJENESTER / Transport utlandet

Transport og frakt av gods til utlandet

Transport utland

Sped Trans tilbyr alt fra ukentlige til faste daglige avganger rundt om i hele Europa. Vi transporterer alt innen stykkgods, partigods, fulle laster, inkludert ADR gods (farlig gods).

Med flere ukentlige avganger og et godt distribusjonsnett i Europa og Norge kan vi tilby en meget bra service for dine sendinger.

Les mer om de enkelte destinasjonene under og deres avganger.

Transport Norden

Vi er spesialister på transport til og fra Sverige og Danmark. Med våre faste, daglige avganger er vi markedsledende på leveringspresisjon.

Transport Benelux, Tyskland og Frankrike

Vi tilbyr faste avganger fra/til Benelux, Tyskland, Frankrike og Polen.

Transport England og Irland

Sped Trans har startet med ukentlige avganger til/fra England og Irland. Vår agent i England har lang erfaring med trafikk på Skandinavia. Vi tilbyr daglig innhenting og utkjøring av ditt gods over hele England og Irland.

Transport Baltikum

Vi har flere avganger hver uke fra/til Estland, Latvia og Litauen. Har du sendinger til øvrige land i Øst-Europa utfører vi også dette.

Transport til andre europeiske land

Til andre land i Europa som Spania, Frankrike, Tyrkia, Hellas m.fl. tilbyr vi selvfølgelig også transport til. Ta kontakt for mer informasjon.

Transport til fjerne Østen

Vi kan tilby gunstige frakter fra land i Asia ( f.eks. Kina, Vietnam m.fl) med båt, fly og bane.

Transportforsikring

Transportforsikring er en forsikringsform som sikrer vareeiere mot økonomiske tap under transport fra leverandør til mottaker. Vi i Sped Trans kan tegne transportforsikring for enkeltoppdrag på vegne av deg som kunde. Ta kontakt med oss for mer informasjon

Punktlighet og personlig service

Fornøyde kunder finner alltid veien tilbake!

Våre kunder velger oss på grunn av vår punktlighet og høye grad av personlig service.

Ta kontakt med oss i dag

Vi frakter over hele Norge og Europa

Sped Trans AS er et moderne, fremtidsrettet, transport og spedisjonsfirma, med en omfattende portefølje innen transporttjenester samt frakt av parti og stykkgods i hele Norge og over hele Europa.