Transport innland

TRANSPORTTJENESTER / Transport innland

Transport og frakt av gods

Transport i Norge

Sped Trans transporterer varer til og fra alle byer og tettsteder i Norge til konkurransedyktige priser.

Vi tar oss av stykkgods og partigods, komplette laster, ADR gods (farlig gods) og langt gods. Med bil, båt og tog sikrer vi effektiv distribusjon på en best mulig måte.

Vi tar imot alle henvendelser og yter vår beste service for å imøtekomme ditt transportbehov.

Fra bedrift til bedrift i Norge

Har du gods som skal fraktes fra bedrift til bedrift er stykk- og partigods en god løsning for deg. Vi frakter godset ditt med bil og bane frem til mottakere i hele landet. Bestill før klokken 14:00 og godset hentes senest neste arbeidsdag.

Spesialtransport i Norge

Spesialtransport er gods som ikke er av standard mål eller vekt og som krever spesiell kompetanse og kjøretøy. Vi har lang erfaring innen transport av store industrielle komponenter, lange lengder, varsomt gods (glassdører) m.m.

Transport Østlandet

Med et eget distribusjonsnett på Østlandet og i samarbeid med våre partnere tilbyr vi et komplett transporttilbud til din bedrift. Våre egne distribusjonsbiler har løftelem og kjører hver dag fra Fredrikstad med spredning til for eksempel Halden, Moss, Oslo, Asker, Drammen, Lillestrøm og Gardermoen m.fl.

Sped Trans har også flere samarbeidspartnere og tilbyr det meste innen terminalhåndtering, innhenting og utkjøring i hele Norge. Vi tilbyr også kjøretøy for spesialtransport. Kontakt oss for mer informasjon.

Sped Trans har daglig biler i Oslo området hvor vi kan tilby innhenting med utlevering av gods allerede påfølgende dag til mottaker.

Transport Vestlandet, Sør-Norge, Midt-Norge og Nord-Norge

Sammen med vårt transportnett tilbyr vi et komplett transporttilbud til resten av Norge. I et land som Norge kan det ofte lønne seg å kombinere ulike transportmetoder med bil, båt og bane for at ditt gods ankommer mottaker på en effektiv og trygg måte.

Vi transporterer alt innen stykkgods, fulle laster, ADR gods og lang gods. I samarbeid med vårt transportnett kjenner vi til enhver fjord, bygd og by og vi vil finne den beste transportmetoden for akkurat ditt behov.

Punktlighet og personlig service

Fornøyde kunder finner alltid veien tilbake!

Våre kunder velger oss på grunn av vår punktlighet og høye grad av personlig service.

Ta kontakt med oss i dag

Vi frakter over hele Norge og Europa

Sped Trans AS er et moderne, fremtidsrettet, transport og spedisjonsfirma, med en omfattende portefølje innen transporttjenester samt frakt av parti og stykkgods i hele Norge og over hele Europa.